Xerrada d’inclusivitat i esport ONAT

El dimecres 8 de febrer, l’auditori de Lycée International Barcelona Bon Soleil a Gavà va ser seu de la sessió “Discapacitat en l’activitat fisicoesportiva: BARRERA U OPORTUNITAT” impulsada per ONAT i organitzada conjuntament amb l’escola i la Fundació Antonio Cabré vinculada al centre d’ensenyament.

Anna Cabré en nom de la Fundació Antonio Cabré i Daniel Laga en nom d’ONAT van obrir l’acte davant de més d’un centenar d’alumnes, pares i professors assistents.

En la primera part de l’activitat es va projectar el documental “A Pulmó“ de Sergi Mingote on es va poder veure la dimensió real de les expedicions entre 2018 i 2019 de l’alpinista i fundador d’ONAT que malhauradament ens va deixar al gener de 2021.

Posteriorment a la projeccció del film, tres esportistes amb capacítats diverses Susana Rodriguez vinculada al món del pàdel, el tennista en cadira José Coronado i l’escalador Albert Cogul que co-protagonitza “A Pulmó” van explicar als alumnes les seves experiències i les seves reflexions al voltant de la inclusivitat, l’esport I la vida en general.

Es va tancar l’acte amb un animat torn de preguntes dels estudiants als ponents.

Joan Giménez com a director adjunt de LIB Bon Soleil va cloure l’acte agraïnt a ONAT la organització i als ponents el seu testimoni i aportacions.