Premis Inclusius

#lesportensfaiguals

Complim els teus somnis!

Què són els Premis Inclusius?

Ets un esportista amb diversitat funcional, una associació que aposta per la inclusió mitjançant l’esport, o una empresa que treballa la seva responsabilitat social mitjançant l’esport inclusiu, perquè volem ajudar-te! Aquestes són les teves Beques i el reconeixement al teu treball.

Si promous l’esport inclusiu i els seus valors, aquests són els teus Premis. Podràs optar a una de les beques inclusives o solidàries que concedirem anualment.

Els Premis Inclusius de l’Esport Català volen fer valdre a aquest gran col·lectiu de persones que treballen per i amb la inclusió, i ho fan des d’un dels àmbits més eficaços per generar integració, l’esport.

Es concedeixen beques econòmiques destinades a finançar les històries, esdeveniments, activitats i somnis més inspiradores relacionades amb el món de l’esport inclusiu.

Aquest programa compta amb el suport de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i el seu pla de suport a l’esport inclusiu. Va dirigit a incrementar el nombre d’esportistes amb capacitats diferents i a fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives, entorn de l’esport.

Si ets una associació, empresa, organisme o un esportista d’entre 6 i 100 anys amb capacitats diferents i tens una il·lusió esportiva, aconsegueix una beca presentant el teu projecte.

Estem amb tu, aconsegueix el teu somni!

Has somiat alguna vegada amb poder organitzar un esdeveniment esportiu com a veritables professionals? Amb poder practicar bàsquet, tenis, muntanyisme, esquí, atletisme… i necessites material específic? Amb organitzar un campus inclusiu a la teva ciutat? Ha arribat el moment de fer-ho realitat! 

V Premis Inclusius de l’Esport Català

2023

IV Premis Inclusius de l’Esport Català

2022

III Premis Inclusius de l’Esport Català

2021

II Premis Inclusius de l’Esport Català

2020

I Premis Inclusius de l’Esport Català

2019