Premis Inclusius

#lesportensfaiguals

Complim els teus somnis!

IV Premis Inclusius de l’Esport Català 2022

Què són els Premis Inclusius?

Ets un esportista amb diversitat funcional, una associació que aposta per la inclusió mitjançant l’esport, o una empresa que treballa la seva responsabilitat social mitjançant l’esport inclusiu, doncs volem ajudar-te! Aquestes són les teves Beques i el reconeixement al teu treball.

Si promous l’esport inclusiu i els seus valors, aquests són els teus Premis. Podràs optar a una de les beques inclusives o solidàries que concedirem anualment.

Els Premis Inclusius de l’Esport Català volen posar en valor a aquest gran col·lectiu de persones que treballen per i amb la inclusió, i ho fan des d’un dels àmbits més eficaços per generar integració, l’esport.

Es concedeixen beques econòmiques destinades a finançar les històries, esdeveniments, activitats i somnis més inspiradores relacionades amb el món de l’esport inclusiu.

Aquest programa compta amb el suport de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i el seu pla de suport a l’esport inclusiu. Va dirigit a incrementar el nombre d’esportistes amb capacitats diferents i a fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives, a l’entorn de l’esport.

Si ets una associació, empresa, organisme o un esportista d’entre 6 i 100 anys amb capacitats diferents i tens una il·lusió esportiva, aconsegueix una beca presentant el teu projecte.

Estem amb tu, aconsegueix el teu somni!

Has somiat alguna vegada amb poder organitzar un esdeveniment esportiu com a veritables professionals? Amb poder practicar bàsquet, tennis, muntanyisme, esquí, atletisme…i necessites material específic? Amb organitzar un campus inclusiu a la teva ciutat? Ha arribat el moment de fer-ho realitat! 

III Premis Inclusius de l’Esport Català

2021

III Premis Inclusius de l’Esport Català

2021

II Premis Inclusius de l’Esport Català

2020

I Premis Inclusius de l’Esport Català

2019