Què fem?

#lesportensfaiguals

Com ho fem?

treballem

PER LA INCLUSIÓ A TRAVÉS DE L’ESPORT

AJUDEM

A ASSOLIR SOMNIS I PROJECTES

PROMOVEM

LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS

SENSIBILiTZEM

A TOTA LA CIUTADANIA

Organitzem

Competicions, trobades, esdeveniments esportius, cursos, formacions, taules rodones, conferències, congressos i diferents activitats esportives inclusives.    

Concedim

Beques i ajuts a persones físiques o jurídiques que promoguin i duguin a terme activitats esportives destinades a finançar històries i somnis associats al món de l’esport inclusiu.

Els nostres projectes

14 cims i 1.000 dies, una aventura inclusiva i participativa

El projecte pretén coronar 14 dels 100 cims més emblemàtics de Catalunya, amb persones amb diversitat funcional i capacitats diferents, en 1000 dies.

Amb l’objectiu de què a cada cim ens hi acompanyi una entitat de la zona que treballa per la inclusió social mitjançant l’esport així com voluntaris i/o diferents col·lectius  que s’impliquin en el projecte.

Ja hem fet 9 dels 14 cims del repte i també n’hem fet 5 més com  a entrenaments!!

Homenatge a Sergi Mingote

I alhora volem  retre homenatge a l’alpinista Sergi Mingote, que va fer el trekking de l’Everest amb els nois i noies d’APINDEP. 

 

Aquesta és la previsió dels propers cims oficials per la propera temporada (09/2023 al 07/2024)

28/10/2023 Pic de Bastiments, Ripollès 

17/11/2023 Torreta de l’Orri,  Pallars Sobirà

24/02/2024 El Cogul, Solsonès

22/03/2024 Punta del Corull, Les Garrigues

12/04/2024 Matagalls, entre Osona i Vallès Oriental

Vols participar-hi? 

Contacta amb nosaltres!

Col·labora en el 14 x 1000

Parlem-ne

Diada de l’Esport i la Cultura Inclusiva

Amb aquesta Diada de l’Esport i la Cultura Inclusiva volem donar a conèixer la gran tasca que fan entitats i associacions que treballen per la participació i total integració en la societat, mitjançant l’esport i la cultura, dels diferents col·lectius amb diversitat funcional i diferents capacitats.

On s’exposen els treballs i s’expliquen les activitats que fan aquestes entitats, compartint la il·lusió per l’esport i la cultura des d’un altre àmbit en el qual tothom pot conèixer quines són les necessitats reals dels seus usuaris.

En aquest sentit, la diada ens dona la possibilitat de participar en diferents activitats esportives, lúdiques, de lleure i experimentar l’activitat física practicada per persones amb discapacitat, tot amb la mateixa finalitat, que no és altre que compartir i conviure tots junts durant una jornada que sens dubte no ens deixarà indiferents.

Si ets una d’aquestes entitats o associacions i vols participar en la propera diada posa’t en contacte amb nosaltres i junts ho farem possible.

Treballarem per gaudir tots plegats i entendre i aprendre els uns dels altres.

Vols participar-hi? 

Contacte amb nosaltres!

Col·labora amb la Diada de l’Esport

Parlem-ne

Jornades Natació Artística Inclusiva

El projecte pretén formar als esportistes en l’esport de la natació artística inclusiva per tal de que tinguin la possibilitat d’entrenar de manera continuada, practicant l’esport, fent exhibicions i fins i tot competicions als Campionats de Catalunya i d’Espanya. L’objectiu principal és fer arribar la natació artística a qualsevol persona.

Organitzem també les jornades de natació artística inclusiva on hi participen equips inclusius juntament amb equips ordinaris i on podem gaudir de la feina feta durant tota la temporada.

Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer a tots els públics l’esport com a eina educativa.

T’agrada l’esport, la música i la dansa?

Vine a veure’ns i compartirem somnis!!

Vols participar-hi? 

Contacte amb nosaltres!

Col·labora amb la Natació Artística

Parlem-ne

Màster Nacional ONAT FOUNDATION de Tenis en cadira de Rodes

 

L’OPEN ONAT FOUNDATION tindrà lloc els pròxims anys en el Complex Esportiu Municipal de Les Franqueses del Vallès, on podrem gaudir de la participació de jugadors de tota Espanya amb un alt nivell de joc. Tindrem la possibilitat de gaudir del joc d’esportistes que han jugat en l’àmbit internacional.

De manera simultània a l’OPEN tindran lloc diversos clínics en què participaran els jugadors de l’OPEN amb alumnes de l’escola de tenis de Les Franqueses del Vallès i del Club Tenis els Gorchs, sensibilitzant d’aquesta manera als nois i noies que podran adonar-se de la dificultat afegida que suposa jugar en cadira.

Un OPEN dins del marc del GORCHS Tenis PROJECT, per promocionar i donar visibilitat al tenis adaptat. Venen jugadors de tota Espanya i es pot gaudir d’un alt nivell de tenis en cadira de rodes.

 

Vols participar-hi? 

Contacte amb nosaltres!

Col·labora amb el Màster Nacional

Parlem-ne

Congrés de l’Educació Física i l’Esport Inclusiu

Amb aquest congrés pretenem crear un espai de formació, adquisició de coneixement, promoció i donar visibilitat als beneficis que l’esport pot aportar a col·lectius amb discapacitat o com diria en Sergi Mingote, president fundador de la fundació ONAT, col·lectius amb capacitats “diferents”.

Un espai permanent de debat, d’intercanvi d’informacions i discussió per a persones que treballen o col·laboren dins el món de l’esport i la inclusió. Volem que els futurs mestres i educadors socials es formin amb un pensament inclusiu, des de la base i de manera permanent, mitjançant l’activitat física i l’esport.

Cal sensibilitzar a la comunitat educativa de la necessitat de generar espais inclusius en l’àmbit de l’activitat física. Compartir experiències, conviure, viure i difondre bones pràctiques generant un nou coneixement en l’àmbit de la inclusió i l’activitat física i l’esport.

Volem desenvolupar polítiques esportives socials i inclusives i alhora encoratjar a la societat a treballar per un entorn social més integrador.

La nostra finalitat és eliminar diferències, poder participar tots junts i cadascun de nosaltres amb les seves capacitats, que no seran les mateixes, però totes elles ens aportaran nous valors.

Vols participar-hi? 

Contacte amb nosaltres!

Col·labora amb l’Educació i l’Esport

Parlem-ne