Què fem?

#lesportensfaiguals

Com ho fem?

treballem

PER LA INCLUSIÓ A TRAVÉS DE L’ESPORT

AJUDEM

A ASSOLIR SOMNIS I PROJECTES

PROMOVEM

LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS

SENSIBILITZEM

A TOTA
LA CIUTADANIA

Organitzem

Competicions, trobades, esdeveniments esportius, cursos, formacions, taules rodones, conferències, congressos i diferents activitats esportives inclusives.

Concedim

Beques i ajuts a persones físiques o jurídiques que promoguin i duguin a terme activitats esportives destinades a finançar històries i somnis associats al món de l’esport inclusiu.

Els nostres projectes

14 cims i 1.000 dies, una aventura inclusiva i participativa

El projecte pretén coronar 14 dels  100 cims més emblemàtics de Catalunya, amb persones amb diversitat funcional i capacitats diferents, en 1000 dies.

Amb l’objectiu de que a cada cim ens hi acompanyi una entitat de la zona que treballa per la inclusió social mitjançant l’esport així com voluntaris i/o diferents col·lectius  que s’impliquin en el projecte. 

Ja hem fet 3 dels 14 cims del repte i també n’hem fet 3 més com  a entrenaments !!!

Homenatge a Sergi Mingote

I alhora volem  retre homenatge a l’alpinista Sergi Mingote, que va fer el trekking de l’ Everest amb els nois i noies d APINDEP. 

Vols participar-hi ? 

L’únic que heu de fer es contactar amb nosaltres i tenir moltes ganes de gaudir de l’experiència !!

Vols col·laborar en el 14 x 1000 trekking inclusiu ? 

Parlem-ne

Aquesta és la previsió pels propers cims

 Divendres 16 de setembre “Tossal de Mirapallars”Noguera

Divendres 30 desetembre “Sant Pere Màrtir”Baix Llobregat

Dissabte 08 d’octubre “Les Agudes”La Selva

Divendres 11 de novembre “Castellsapera”Vallès Occidental

Open de Natació Artística Inclusiva

El projecte pretén crear un equip d’esportistes inclusius que entrenin de manera continuada, per tal de practicar l’esport, fer exhibicions i fins tot competicions als Campionats de Catalunya i d’Espanya.

L’objectiu principal es fer arribar la natació artística a qualsevol persona. És per això, que organitzem jornades de natació inclusiva plenes d’activitats recolzant esport inclusiu.

Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer a tots els públics l’esport com a eina educativa. 

 

T’agrada l’esport la música i la dansa?

Vine a veure’ns i compartirem somnis !!

 

Vols participar-hi ? 

Vols col·laborar en la natació artística ? 

Diada de l’Esport i la Cultura Inclusiva

Amb aquesta Diada de l’Esport i la Cultura Inclusiva volem donar a conèixer la gran tasca que fan entitats i associacions que treballen per la participació i total integració en la societat, mitjançant l’esport i la cultura, dels diferents col·lectius amb diversitat funcional i diferents capacitats.

On s’exposen els treballs i s’expliquen les activitats que fan aquestes entitats, compartint la il·lusió per l’esport i la cultura des d’un altre àmbit en el que tothom pot conèixer quines son les necessitats reals dels seus usuaris.

En aquest sentit la diada ens dona la possibilitat de participar en diferents activitats esportives, lúdiques, de lleure i experimentar l’activitat física practicada per persones amb discapacitat, tot amb la mateixa finalitat, que no és altre que compartir i conviure tots junts durant una jornada que sens dubte no ens deixarà indiferents.

Si ets una d’aquestes entitats o associacions i vols participar en la propera diada posat en contacte amb nosaltres i junts ho farem possible.

Treballarem per gaudir tots plegats i entendre i aprendre els uns dels altres

Vols participar-hi ? 

Contace amb nosaltres !!!

Vols col·laborar en la propera diada ? 

Parlem-ne