Col·labora

#lesportensfaiguals

Fes un donatiu!

Si ets una entitat, institució, persona o empresa compromesa amb els valors de l’esport i la solidaritat, pots contactar amb nosaltres per col·laborar en els diferents projectes inclusius i socials que portem a terme. També pots apadrinar alguna de les beques esportives.

Ajuda’ns a sensibilitzar la ciutadania amb l’esport inclusiu,
millorant l’estil de vida dels infants, joves i adults.

#lesportensfaiguals

Si ets una empresa interessada a desenvolupar la teva Responsabilitat Social Corporativa dins de l’àmbit social, t’oferim diferents maneres de col·laborar amb nosaltres ja sigui recaptant petites donacions individuals entre els teus clients, col·laboradors… o bé apadrinant alguns dels projectes d’esport inclusiu o beques que donen visibilitat a tot aquest col·lectiu que es fa gran mitjançant l’esport i la inclusió.

Implica als teus clients, col·laboradors…

Amb la iniciativa solidària teaming per reunir petites donacions, de manera que juntes sumin una quantitat més gran que, fent-ho individualment. 1 euro, suposa millorar la qualitat de vida de moltes persones.

APADRINA ELS PREMIS INCLUSIUS DE L’ESPORT CATALÀ

Unes beques econòmiques destinades a finançar les històries, esdeveniments, activitats i somnis més inspiradores relacionades amb el món de l’esport inclusiu.

Merchandising solidari

Hem dissenyat aquest merchandising amb l’objectiu de destinar els beneficis als diferents projectes d’esport inclusiu.

#lesportensfaiguals

Desgrava’t el teu donatiu !

ONAT FOUNDATION està acollida a la llei 49/2002 pel que totes les teves aportacions donen dret a desgravació. Si voleu sol·licitar un certificat d’acreditació de la donació podeu contactar amb onat@onatfoundation.org

La nostra botiga

També pots donar suport a Onat Foundation comprant productes solidaris de la nostra botiga.

Enviament gratuït a partir de 45 euros.

Polo Onat negre

Polo Onat negre

Home o Dona

15 €

Polo Onat gris

Polo Onat gris

Home o Dona

15 €

Samarreta Onat

Samarreta 14×1000

Color negre. Unisex

20 €

Samarreta Onat

Samarreta 14×1000

Color blanc. Unisex

20 €

Buff Onat

Buff Onat

6 €

casquet de bany ONAT

Casquet de bany

6 €

Samarreta Premis inclusiuss

Samarreta Premis Inclusius

Unisex

6 €

Deshuadora ONAT

Dessuadora Premis Inclusius

Unisex

20 €

Reserva el teu producte

New Field

New Field

13 + 15 =

A ONAT FOUNDATION, com a responsable del tractament, tractarem les teves dades personals amb la finalitat de gestionar les seves consultes i enviament de comunicacions fins i tot per mitjans electrònics sobre activitats, campanyes i iniciatives similars, en marcar la casella corresponent En Política de Privacitat s’indica com pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.