Qui som?

#lesportensfaiguals

Els nostres inicis

L’any 2018 el Sergi Mingote Moreno, el Francesc Colomé Tenas i el Francesc Relats Tintó, comencen una trajectòria junts i aposten per crear ONAT SPORTS FOUNDATION amb l’objectiu de fer de l’esport una eina per a la inclusió social de col·lectius marginats i de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials.

ONAT SPORTS FOUNDATION cerca el nexe d’unió entre l’administració pública i l’empresa privada per tal de fomentar i promoure la pràctica de l’esport sense afany de lucre i la seva difusió a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació social. Aconseguint la participació i la total integració en la societat de les persones amb diferents capacitats i fent de l’esport un factor corrector de desequilibris socials que contribueix a la igualtat entre els ciutadans.

Malauradament, el Sergi ens va deixar en el que va ser el seu darrer ascens al “K2” precisament fent allò que més li agradava, la pràctica de l’esport i la solidaritat.

Ell ens ha contagiat a tots els que l’hem conegut de la seva força i el seu compromís amb l’esport i la societat.

I nosaltres volem continuar avançant amb el llegat que vam començar junts i portant a terme tots els projectes que teníem previstos.

Volem continuar fent allò que sempre ens deia:

Cal somiar gran per aconseguir
coses que semblen impossibles

Sergi Mingote

Entitat

Tots compartim un únic objectiu: la inclusió social.

QUÈ PROMOVEM?

La nostra finalitat és fer possible que les persones amb diferents capacitats puguin gaudir de l’esport i assolir els seus reptes, somnis i tot el que això comporta convertint-se en esportistes amb igualtat d’oportunitats.

Volem sensibilitzar la ciutadania amb l’esport inclusiu, millorant l’estil de vida d’infants, joves i adults, treballant conjuntament amb l’administració pública, les entitats i l’empresa privada.

El nostre compromís és amb les persones amb diversitat funcional i el seu entorn, així com en l’esforç quotidià que realitzem tot l’equip, en la integritat amb la qual prenem les decisions, gestionem els nostres recursos i en l’esperit de servei que caracteritza la nostra entitat.

En l’àmbit intern, creiem en el treball en equip, promovem la transversalitat i la màxima interacció entre les àrees de gestió i les operatives. En l’àmbit extern, tenim una actitud oberta, cercant sempre les oportunitats per treballar conjuntament amb altres empreses, administracions i entitats socials.

Som Solidaris, som tots, qualsevol persona, entitat o empresa pot col·laborar amb la Fundació, donant-nos el seu suport, aportacions o el seu respecte envers tots els usuaris i beneficiaris dels nostres projectes.

Lluitem per l’empoderament, la sensibilitat i la igualtat de les persones amb diferents capacitats, adaptant i promocionat els nostres projectes per tal que l’esport sigui accessible a tota la ciutadania.

L’Equip

Som un equip format per persones que venim de diferents àmbits professionals amb l’únic objectiu de fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives en la pràctica de l’esport.

Membres del Patronat

Francesc Colomé – Patró fundador i President

Miriam Roset – Patrona

Francesc Relats – Patró fundador i secretari

Comptes clars

A Onat Foundation som responsables,
eficients i transparents amb els ingressos econòmics que ens arriben.
Les bones pràctiques i la transparència són els principis bàsics de la fundació.

Dades econòmiques

Xifres econòmiques auditades el 2023.

El total d’ingressos de l’any 2023 ha estat de 120621.03 euros.

 

  • Finançament públic 6.63% 6.63%
  • Finançament privat 93.36% 93.36%

D’on provenen els ingressos?

Els ingressos arriben de les aportacions d’administracions públiques, de l’empresa privada i també  de donacions puntuals de persones compromeses per la inclusió social.

Com hem distribuït els ingressos?

Els ingressos que s’han obtingut a la Fundació en l’exercici 2023 s’han destinat en un 101.81% a l’activitat fundacional.

Documentació

Aquí trobaràs tota la  informació sobre la nostra activitat econòmica.

Pots veure i descarregar la documentació.