Qui som?

#lesportensfaiguals

Els nostres inicis

A l’any 2018 el Sergi Mingote Moreno, el Francesc Colomé Tenas i el Francesc Relats Tintó, comencen una trajectòria junts i aposten per crear ONAT SPORTS FOUNDATION amb l’objectiu de fer de l’esport una eina per a la inclusió social de col·lectius marginats i de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials.

ONAT SPORTS FOUNDATION cerca el nexe d’unió entre l’administració pública i l’empresa privada per tal de fomentar i promoure la pràctica de l’esport sense afany de lucre i la seva difusió a la ciutadania a traves dels mitjans de comunicació social. Aconseguint la participació i la total integració en la societat de les persones amb diferents capacitats i fent de l’esport un factor corrector de desequilibris socials que contribueix a la igualtat entre els ciutadans.

Malauradament el Sergi ens va deixar en el que va ser el seu darrer ascens al “K2” precisament fent allò que més li agradava, la pràctica de l’esport i la solidaritat.

Ell ens ha contagiat a tots els que l’hem conegut de la seva força i el seu compromís amb l’esport i la societat.

I nosaltres volem seguir avançant amb el llegat que vam començar junts i portant a terme tots els projectes que teníem previstos.

Volem seguir fent allò que sempre ens deia:

Cal somiar gran per aconseguir
coses que semblen impossibles

Sergi Mingote

Entitat

Tots compartim un únic objectiu: la inclusió social.

QUE PROMOVEM?

La nostre finalitat es fer possible que les persones amb diferents capacitats puguin gaudir de l’esport i assolir els seus reptes, somnis i tot el que això comporta convertint-se en esportistes amb igualtat d’oportunitats.

Volem sensibilitzar la ciutadania amb l’esport inclusiu, millorant l’estil de vida d’infants, joves i adults, treballant conjuntament amb l’administració pública, les entitats i l’empresa privada.

El nostre compromís es amb les persones amb diversitat funcional i el seu entorn, així com també en l’esforç quotidià que realitzem tot l’equip, en la integritat amb la que prenem les decisions, gestionem els nostres recursos i en l’esperit de servei que caracteritza la nostra entitat.

A nivell intern, creiem en el treball en equip, promovem la transversalitat i la màxima interacció entre les àrees de gestió i les operatives. A nivell extern, tenim una actitud oberta, cercant sempre les oportunitats per treballar conjuntament amb altres empreses, administracions i entitats socials.

Som Solidaris, som tots, qualsevol persona, entitat o empresa pot col·laborar amb la Fundació, donant-nos  el seu suport, aportacions o el seu respecte envers a tots els usuaris i beneficiaris dels nostres projectes.

Lluitem per l’empoderament, la sensibilitat i la igualtat de les persones amb diferents capacitats, adaptant i promocionat els nostres projectes per tal de que l’esport sigui accessible a tota la ciutadania.

L’Equip

Som un equip format per persones que venim de diferents àmbits professionals amb l’únic objectiu de fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives en la pràctica de l’esport

Membres del Patronat

 

Patrons Onat

Francesc Relats Tintó

Patró fundador i Secretari

Albert Barceló Casals

Patró

Francesc Colomé Tenas

Patró fundador i President

Equip Directiu

 

Mercè Bruguet Rifà

Directora

Miriam Roset Garcia

Coordinadora Projectes d'esport Inclusiu Sergi Mingote

Comptes clars

A Onat Foundation som responsables,
eficients i transparents amb els ingressos econòmics que ens arriben.
Les bones pràctiques i la transparència són els principis bàsics de la fundació.

Dades econòmiques

 

Xifres econòmiques auditades al 2020

El total d’ingressos de l’any 2020 ha estat de 70.560,97 euros.

 

  • Finançament públic 44,81% 44,81%
  • Finançament privat 55,19% 55,19%

D’on provenen els ingressos?

Els ingressos arriben de les aportacions d’administracions públiques, de l’empresa privada i també  de donacions puntuals de persones compromeses per la inclusió social.

Com hem distribuït els ingresos?

Els ingresos que s’han obtingut a la Fundació en l’exercici 2020 s’han destinat en un 105,67% a l’activitat fundacional.

Documentació

Aquí trobaràs tota la  informació sobre la nostra activitat econòmica
Pots veure i descarregar la documentació