Informa’t

Conveni singat entre ONAT i FEEC

Signatura del conveni de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, per tal de fomentar i promocionar els programes específics sobre activitats excursionistes i d’alpinisme realitzats conjuntament amb l’àrea inclusiva i social de la FEEC.

Amb aquest conveni volem sumar projectes per donar a conéixer l’esport en la natura i tots els beneficis que això ens aporta, potenciar la pràctica de l’esport en l’entorn natural amb tots els beneficis terapèutics que això comporta en totes aquelles persones amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial. Així com les habilitats i l’autonomia dels participants reforçant la seva confiança i autoestima.

Pretenem fomentar i promoure la necessitat d’ajudar (i sentir-se ajudat)  d’aquells que volen  participar en els projectes de manera voluntària ajudant als usuaris a aconsseguir les seves fites.

Que els voluntaris considerin “normal” i possible compartir l’esport fent que sigui accessible a tots, i que siguin ells mateixos els protagonistes i responsables finals d’aconseguir-ho.