Informa’t

III Premis Inclusius de l’Esport Català

Hem celebrat a l’INEFC Barcelona, el lliurament de la tercera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català. 10 entitats del país van rebre uns guardons en forma de beques econòmiques que reconeixen la tasca en la promoció de l’esport inclusiu i els seus valors a Catalunya.

Uns premis impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, que volen fomentar i donar suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones i entitats compromeses amb aquest àmbit esportiu. En aquest sentit, Francesc Colomé, president d’ONAT FOUNDATION,  ha assegurat que els projectes guardonats ens demostren  que l’esport ens fa iguals i que son un exemple d’inclusió a seguir en tots els àmbits.

Durant l’acte, s’ha fet un emotiu homenatge a Sergi Mingote, l’alpinista català i impulsor dels guardons que va morir el gener passat en una expedició al K2. En honor seu, enguany s’ha creat el Premi Inclusiu de l’Esport Sergi Mingote al projecte d’esports de muntanya i/o alpinisme inclusiu.