Freudenberg a rueda

Ahir vam celebrar al circuit de Catalunya a Montmeló una nou FREUDENBERG A RUEDA amb una gran participació i on cada volta suma.

Vam fer el circuit caminant, corrents, amb bicicleta, amb handbike… tot s’hi val per sumar i gaudir de la companyonia dels companys de FREUDENBERG.

També vam poder empatitzar amb el que és el joc en cadires de rodes, gràcies al CB ROSER que ens van organitzar eslàloms i partits de rugbi en cadires de rodes donant visibilitat i normalitzant l’esport inclusiu.

Com ja és habitual tota la recaptació es destinarà als projectes de la fundació, com són la subvenció de cursets de natació sincronitzada inclusiva, les sortides a diferents cims de Catalunya dins del 14 x 1000 trekking inclusiu, beques pels projectes premiats dels Premis inclusius de l’Esport Català i a tots aquells projectes que es porten a terme des de la fundació.

Volem agrair la participació del nostre amic Jordi Madera atleta paralímpic, que va venir a fer el seu entrenament de handbike amb nosaltres i al que li desitgem molta sort en tots els seus nous reptes.

MOLTES GRÀCIES A FREUDENBERG!!!

Implicat i ajuda'ns