12 cim 14 x 1000 Trekking Inclusiu

El Pic que hem assolit avui és el Cogulló de Turp es troba entre els municipis de Coll de Nargó, de Fígols i Alinyà i d’Oliana, a la comarca de l’Alt Urgell. És el dotzè que fem dins del projecte del 14 x 1000 trekking inclusiu, un projecte que pretén assolir 14 cims emblemàtics de Catalunya en 1000 dies.

Però no en farem 14, sinó que seran 38, ja que entremig anem sumant cims, que fem a manera d’entrenament, per què no ens cansem mai! A cada cim que fem juntament amb els nois i noies d’APINDEP Centre ocupacional de Santa Eulàlia ens hi acompanyen un centre de la comarca on està el cim.

En aquesta ocasió hem convidat als nois i noies de la Fundació Integra Pirineus de La Seu d’Urgell, que han fet tot el trajecte amb il·lusió i amb força. Com ja és habitual últimament ens han acompanyat un grup de voluntaris i voluntàries de l’Escola Bon Soleil del Lycée International de Gavà que amb el seu suport han ajudat a assolir el cim.

El trajecte i les vistes des del cim han sigut excepcionals, tal com ens van predir des de la FEEC després de la revisió de la ruta que van fer la setmana passada en què van preparar pla d’emergència.

Enhorabona a tots els que heu fet el cim!!

Implicat i ajuda'ns